Vissza a főldalra | Irodánk elérhetőségei, kapcsolatfelvétel, üzenet küldés  |   Ingatlanjog  
Ingatlanirodánk Panel lakás ajánlatai
Kattintson a képre a bővebb információkért
Kész lakás, - állapota miatt - hiánycikk. Veszprémben a Haszkovó lakótelepen eladó 54 m2 alapterületű, 2 szobás, a megszokottnál magasabb minőségben, mindenre kiterjedően ízlésesen felújított 10.emeleti panel-lakás. Az ingatlanban mind a külső, mind a belső nyílászárók, a padló-burkolatok, a vizes helyiségek burkolata a csaptelepekkel, káddal, szaniterekkel, wc-csészével, fürdő-bútorral együtt újonnan kerültek kiépítésre. A felújítás a villany, és víz-vezetékek teljes körű cseréjére is kiterjedt! Veszprém egyik legkedveltebb lakótelepi részén helyezkedik el, közel az üzletekhez, óvodához, bölcsödéhez. Az ingatlan, szép és rendezett, parkosított környezetben, a „Jutas ABC” szomszédságában helyezkedik el. Lépcsőház alján kisbolt, szemben buszmegálló. A panel lakásokra jellemzően rendkívül kedvező alaprajzú ingatlan, a wc a fürdőtől külön helyiségbe került kialakításra. A konyha szándékosan úgy lett kialakítva, hogy - a paneloknál gyakori kis pulttal ellenben -, kényelmes étkező-asztal is elhelyezhető! X.emelet előnyei: -Nem kopognak a fejünk felett -Alacsony rezsi! Téli időszakban lezárt radiátorokkal is meleg van! (Hőmennyiség-mérős = nem kell fűteni, év végén elszámoláskor tetemes összeg visszajár!! :) -Sosem áztat el a felettünk lakó! -Kis túlzással penthouse, gyönyörű panorámával Aki a bérbeadásra esküszik: -Állapota miatt magasabb bérleti díj érhető el. -Mialatt felújítaná, addig is termeli a pénzt! Ne hozzon magával a régi lakásából semmit, az ingatlan új beépített bútorokkal teljesen berendezett. A lakáshoz új konyhabútort is kap! Üres, csak be kell költözni. Az ingatlanhoz a lakás szintjén lévő(!) csupán a szomszédos lakással közös nagyméretű tároló-helyiség is tartozik.
14.9 MFt
E349
használt ingatlan
Veszprém
Kattintson a képre a bővebb információkért
Hajmáskéren ajánlom Önnek, ezt a 2 szobás, 55 nm-es eladó panel lakást. Az ingatlan 4 emeletes épületben a negyedik emeleten található, nagy erkéllyel rendelkezik, fűtése hőmennyiségmérős távfűtés, ami a szigetelésnek köszönhetően igen kedvező. Kktg: 10.000.- forint havonta, tájolása dél-nyugati. A wc és a fürdő külön helyiségben kapott helyet.
3.5 MFt
E259
használt ingatlan
Hajmáskér
Kattintson a képre a bővebb információkért
Hajmáskéren teljeskörűen felújított, 2 szobás, dupla erkélyes panellakás eladó. Az ingatlan teljes tehermentes! Alacsony fenntartású, hőmennyiség-mérős lakás. Veszprémben lévő garzonlakás csere is érdekel!
2.5 MFt
E816
használt ingatlan
Hajmáskér
Kattintson a képre a bővebb információkért
Veszprémben a Haszkovó, Damjanich lakótelepek központjában 30 m2 alapterületű, mindenre kiterjedően, teljesen felújított, vendéglátó ipari gépekkel berendezett, borozónak alkalmas üzlethelyiség eladó. Bár a vendéglátó egység mindenféle korlátozás nélküli működési engedéllyel rendelkezik, mégis igény szerint, az általános iskola közelsége miatt akár büfé-ként is üzemeltethető! Mivel az üzemeltetéshez szükséges minden berendezés a rendelkezésre áll, ezért a borozó beindítása semmiféle anyagi ráfordítást nem igényel! Üresen álló ingatlan. Az ingatlan előtti telekrészen 3 külső asztal is hozzá tartozik. A borozó játékterem engedéllyel rendelkezik!
4.9 MFt
E429
használt ingatlan
Veszprém