Vissza a főldalra | Irodánk elérhetőségei, kapcsolatfelvétel, üzenet küldés  |   Ingatlanjog  
Ingatlanirodánk Panel lakás ajánlatai
Kattintson a képre a bővebb információkért
Veszprémben a Haszkovó lakótelepen eladó 2 szobás 54 m2 alapterületű, a megszokottnál magasabb minőségben, mindenre kiterjedően ízlésesen felújított 1.emeleti panel-lakás. Az ingatlanban mind a külső, mind a belső nyílászárók, a padló-burkolatok, a vizes helyiségek burkolata a csaptelepekkel, káddal, szaniterekkel, wc-csészével, fürdő-bútorral együtt újonnan kerültek kiépítésre. A felújítás a villanyvezetékek teljes körű cseréjére is kiterjedt! Veszprém egyik legkedveltebb lakótelepi részén, 4 emeletes épületben helyezkedik el, közel az üzletekhez, óvodához, bölcsödéhez. Az egész épület külső szigetelése elkezdődött!! Az ingatlan dél/dél-nyugati fekvésű! Ne hozzon magával a régi lakásából semmit, az ingatlan új beépített bútorokkal teljesen berendezett. A lakáshoz új konyhabútort is kap! Az ingatlan, szép és rendezett, parkosított környezetben, a „Jutas ABC” szomszédságában helyezkedik el. Üresen álló, azonnal költözhető ingatlan! A panel lakásokra jellemzően rendkívül kedvező alaprajzú ingatlan, a wc a fürdőtől külön helyiségbe került kialakításra.
14.4 MFt
E347
használt ingatlan
Veszprém
Kattintson a képre a bővebb információkért
Hajmáskéren ajánlom Önnek, ezt a 2 szobás, 55 nm-es eladó panel lakást. Az ingatlan 4 emeletes épületben a negyedik emeleten található, nagy erkéllyel rendelkezik, fűtése hőmennyiségmérős távfűtés, ami a szigetelésnek köszönhetően igen kedvező. Kktg: 10.000.- forint havonta, tájolása dél-nyugati. A wc és a fürdő külön helyiségben kapott helyet.
3.5 MFt
E259
használt ingatlan
Hajmáskér
Kattintson a képre a bővebb információkért
Hajmáskéren a Jókai lakótelepen eladó egy 1.5 szobás 2.emeleti panel lakás rendkívül kedvező áron! Az ingatlan 43 m2 alapterületű, átlagos állapotú. Rezsi: 26 eft/hó, amihez már csak a villany jön hozzá.
2.9 MFt
E902
használt ingatlan
Hajmáskér
Kattintson a képre a bővebb információkért
Hajmáskéren teljeskörűen felújított, 2 szobás, dupla erkélyes panellakás eladó. Az ingatlan teljes tehermentes! Alacsony fenntartású, hőmennyiség-mérős lakás. Veszprémben lévő garzonlakás csere is érdekel!
2.5 MFt
E816
használt ingatlan
Hajmáskér
Kattintson a képre a bővebb információkért
Veszprémben a Haszkovó, Damjanich lakótelepek központjában 30 m2 alapterületű, mindenre kiterjedően, teljesen felújított, vendéglátó ipari gépekkel berendezett, borozónak alkalmas üzlethelyiség eladó. Bár a vendéglátó egység mindenféle korlátozás nélküli működési engedéllyel rendelkezik, mégis igény szerint, az általános iskola közelsége miatt akár büfé-ként is üzemeltethető! Mivel az üzemeltetéshez szükséges minden berendezés a rendelkezésre áll, ezért a borozó beindítása semmiféle anyagi ráfordítást nem igényel! Üresen álló ingatlan. Az ingatlan előtti telekrészen 3 külső asztal is hozzá tartozik. A borozó játékterem engedéllyel rendelkezik!
4.9 MFt
E429
használt ingatlan
Veszprém